Korjaamo

Pitkäaikainen kokemuksemme takaa ammattitaitoisen huollon Volvollesi, mallista riippumatta. Volvo-erikoistyökaluilla varmistamme oikein suoritetut asennukset ja korjaukset. Olemme myös sertifioitu ilmastointilaitteiden huoltokorjaamo.

Itsenäisenä korjaamona voimme tarjota huollossa tai korjauksessa myös ns. tarvikevaihtoehdot, eli alkuperäistä vastaavat mutta edullisemmat tarvikkeet. Tarvikevaihtoehdot ja alkuperäiset osat ovat usein saman tehtaan valmistamia, ja tarvikeosilla on useimmiten pidempi takuu.

Alan johtavia korjaamolaitteita käyttämällä varmistamme korkealaatuisen huolto- ja korjaustyön. Säästämme näin sekä aikaasi että rahaasi. Nykypäivän autoissa komponentit ovat kalliita, ja arvailun yleensä maksaa asiakas.

Käytämme Volvon omaa VIDA testaus- ja ohjelmointilaitetta, jolla ohjelmoidaan ja päivitetään auton järjestelmää. Sitä täydennetään Autocom-diagnostiikkalaitteella, jolla tehdään autokohtaiset vikamääritykset suoraan ohjainyksiköltä.

Laajan purkuosavarastomme ansiosta pystymme halutessasi käyttämään käytettyjä varaosia, jotka ovat uusiin verrattuna huomattavasti edullisempia. Purkuosavalikoimasta löytyy myös varaosia joita ei enää saa uutena.

Maksaisitko mieluummin osamaksulla?

Varaosahaku.fi

Etsi ja tilaa
varaosiamme
kätevästi netistä!

Olemme Varaosa-alan yhdistys ry:n jäsen. Klikkaa ylläolevasta linkistä päästäksesi varaosahakuun, josta löydät valokuvatut ja laatuluokitellut
varaosat täydellisine tietoineen.